onsdag 4. mars 2009

Arbeiderpartiet gir ikke slipp på Hijab

Arbeiderpartiet er valgkampklare, og har fått freshe, nye nettsider. Det er tre nyhetsområder som har fått egne faner på Arbeiderpartiet sine nettsider: Hijab, Tiltakspakke og Finanskrise. (i den rekkefølgen). Det er tydeligvis ingen tvil om hva Arbeiderpartiet mener er sentrale spørsmål i samfunnsdebatten...

2 kommentarer:

Snorre Wikstrøm sa...

Hei Hilde

Synes ikke du er helt rettferdig her. Vi har en annen oversikt på sidene som viser våre viktigste saker. Der er selvsagt ikke hijab-spørsmålet nevnt. Der hander det om arbeid, skole, helse...

De tre fanene du nevner står under overskriften "på dagsorden". Der kommenterer vi saker som er høyt i mediebildet. Vi har hatt mange henvendelser om dette spørsmålet. Da er det naturlig for oss å legge ut kommentar på hjemmesidene. Den står øverst fordi den er lagt ut sist. Verre er det ikke.

Hilde Widerøe Wibe sa...

Hei,

Skjønner du må si det Snorre :-) Men Hijab får på deres hjemmesider umåtelig stor oppmerksomhet. Det står både på førstesiden under på dagsorden og under nyheter. Sånn sett skaper det et inntrykk av at hijab er høyest på nettopp dagsorden.

Hele saken er etter min oppfatning fullstendig meningsløs. Akkurat nå er det jo medier som diskuterer med hverandre (og Carl I.)om hva som har skjedd... Og vi i folket lurer på om det ikke er noe viktig som faktisk skjer i verden og i Norge for den saks skyld. Skulle likt og sett en meningsmåling på hvorvidt folk flest mener det som nå diskuteres i media opptar dem.